RISTORANTE PIZZERIA KARALIS

RISTORANTE PIZZERIA KARALIS Pizzeria Karalis

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1516 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ristorante Pizzeria Karalis. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 20:39 Extra bestelde (en betaalde) topping op een van de pizza’s ontbrak.
10 mei 2022 om 23:55 Was ouderwets lekker
3 mei 2022 om 22:36 Lekkere pizza , netjes op tijd bezorgd.
30 apr 2022 om 21:06 Please use the intercom
30 apr 2022 om 7:06 Het duurde anderhalf uur voor dat het eten arriveerde en toen wij het wilde op eten bleek het steenkoud te zijn , karalis helaas maar wij zullen nooit meer bij jullie bestellen .
27 apr 2022 om 19:54 We bestelde op een drukke dag dus begrepen dat de bestelling wat langer kon duren. Maar 2 uur terwijl er werd aangegeven dat het een uur zou duren vond ik niet oké. De pizza was lauw en door een lek door de doos een zompige korst. Jammer!
26 apr 2022 om 6:52 Veel te laat en niet warm. De pizza’s waren wel van goede kwaliteit
25 apr 2022 om 8:22 Half uur te laat bezorgd zonder berichtje Ben ik niet gewend van jullie
23 apr 2022 om 21:27 Veel te laat bezorgd en het eten was koud. Niet goed dus!
22 apr 2022 om 20:26 Vooruit besteld in de hoop het op tijd te krijgen. 30 min later dan gehoopt. Helaas ook koud. Ik ben bang dat het niet meer is als het ooit was. Jammer
22 apr 2022 om 18:56 Vandaag weer als vanouds goed. Vorige keer zat de pizzatopping aan één kant van de doos en mochten wij ze zelf opnieuw opmaken.
21 apr 2022 om 19:56 Heerlijk lekker eten en ook een heel vriendelijke bezorger. Tot de volgende keer.