RISTORANTE PIZZERIA KARALIS

RISTORANTE PIZZERIA KARALIS Pizzeria Karalis

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1341 beoordelingen
26 nov 2021 om 20:31 Veel te laat en pizza’s waren koud. Slecht! Hier betaal ik niet voor. Altijd te laat. Onbetrouwbaar.
25 nov 2021 om 19:49 De pizza werd koud bezorgd.
21 nov 2021 om 0:04 De Quattro Formaggi was lekker maar mijn pizza niet. Helaas was mijn opmerking dat ik op de ene helft salami wilde en op de andere helft gorgonzola niet gelezen dus zat het door elkaar, wat ik niet wilde. Een vorige keer was dit wel goed doorgekomen.
13 nov 2021 om 21:44 Bezorging was dramatisch, lasagna zat meer in de doos dan in het aluminium bakje.
7 nov 2021 om 19:52 Vandaag was het echt slecht. Bestellen vaker maar vandaag een waar slachtveld. Alles zat wel in de doos maar niet op de pizza. Was een vieze natte bodem geworden. We hadden al 1,5 uur gewacht dus was een grote tegenvaller vandaag.
4 nov 2021 om 1:05 Super lekker Fritto Misto!!
2 nov 2021 om 20:24 Super slechte ervaring zowel met Thuisbezorgd als met Karalis, Na 1 uur en 5 minuten maar eens eens bellen, moest nog gemaakt worden!!! Uiteindelijk na 1 uur en 40 minuten pizza thuis en kwaliteit slecht!
2 nov 2021 om 8:51 Pizza calzone met tonijn. Niet te eten. Nog nooit calzone met tonijn ergens gezien. kan niet Italiaans zijn!
31 okt 2021 om 21:08 Bestelling zou 50 min duren dat werd bijna anderhalf uur dat is verder niet erg maar als je dan op de fiets komt vanuit leiden centrum naar Leiderdorp is je pizza met kauwgom. Dat was jammer
31 okt 2021 om 20:14 Lekkere pizza’s
30 okt 2021 om 11:12 Twee Pizza's besteld, oa een Gigante, deze was niet geleverd, maar daarvoor een Tonno gekregen. Beide waren bijna koud en ik kon ook niet een pizza van Karalis herkennen. Het leken wel andere, met hele dikke rand. Beide waren ook erg nat en slap!
26 okt 2021 om 13:08 Delivery took 15min longer than indicated, when pizza arrived it was lukewarm.